Virtual Biro

Drvene zidne police unikatnog dizajna
kreativne ideje za enterijer

Dobrodošli u svet kreativnih rešenja unikatnog dizajna drvene zidne police, gde funkcionalnost susreće estetiku!  Ako želite osvežiti svoj prostor i istovremeno dodati dozu topline i elegancije, donosimo vam niz kreativnih ideja i dizajna polica koje će transformisati vaš dom.

  • U dizajnu enterijera, drvene zidne police predstavljaju izvanredan način da se spoje funkcionalnost i estetika, pružajući prostoru jedinstven izgled. To može biti jednostavna polica okačena na kikice ili pak neka izvedba sa kanapima kao držačima iste. Možete se igrati njihovim geometriskim oblicima od kocke, trougla do sve popularnijih hektagona. Po potrebi i funkcionalnosti možete dodavati vratanca ili skrivene pregrade na njih. Takođe možete napraviti i neku ugaonu policu na cosku dva zida ili podeliti zid od poda do plafona nekim nesvakidašnjim oblikom police da to izgleda elegantno i zanimljivo. Za one koji vole često da menjaju dizajn prostora i igraju se rasporedom preporučujemo modularne police zato što pružaju neograničenu kreativnost. 

Kako god gledajte da se izbor drvenih polica uklopi s paletom boja i dezenima vašeg enterijera, ovo je ključno kako biste očuvali eleganciju i stilnu koheziju svog prostora.

Svaka ideja se može prilagoditi prema vašim preferencijama, doprinoseći jedinstvenom karakteru vašeg prostora. Zidne police ne samo da nude praktična rešenja, već i vizuelnu poslasticu koja transformiše svaki dom u oazu stila i funkcionalnosti.

Inspiraciju za kreaciju zanimljivih drvenih polica možete pronaći u sledećim idejama. Ako već imate svoju jedinstvenu ideju koju nismo predstavili, slobodno nam je pošaljite. Radujemo se deljenju vaše kreativnosti s našom zajednicom čitalaca.

Podeli ovu temu sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kategorije

Pročitajte još

Vatra i Led kamini u Vašem domu Vatra i Led kamini u Vašem domu Zimski dani, pucketanje vatre, toplina i

Zapratite

Posetite