Virtual Biro

Napravite antre koji ostavljaja snažan prvi utisak

 • Ulazni deo vašeg doma predstavlja prvu stvar koju vaši gosti vide kada uđu u vaš dom. Zbog toga je važno uložiti malo vremena i truda da napravite antrea koji ostavlja snažan prvi utisak.

Evo nekoliko saveta za uređenje antrea koji će ostaviti snažan prvi utisak:

 • Stvorite dobrodošlicu: Jedan od najjednostavnijih načina za stvaranje dobrodošlice u antreu jest dodavanje nekoliko personaliziranih detalja. Možete dodati neke porodične fotografije, zanimljive dekorativne elemente, cveće ili umetnička dela koja će stvoriti ugodnu atmosferu. Ovi detalji su važni jer pomažu gostima da se osećaju dobrodošli i opušteni dok ulaze u vaš dom.
 •  
  1. Razmislite o funkciji: Antre su često mali i ograničeni prostori, zbog čega je važno razmisliti o tome kako ih možete maksimalno iskoristiti. Ako imate ograničen prostor, razmislite o praktičnim elementima, poput ormara ili vešalica za jakne, koje će vam omogućiti da organizirate prostor. Takođe, ako vaš antre ima dovoljno prostora, razmislite o dodavanju komoda ili konzola, koje će vam pomoći da istaknete svoj stil i estetiku.

  2. Osvjetljenje je ključno: Dobro osvjetljenje ključno je za stvaranje dobrodošlice u antreu. Razmislite o korištenju različitih izvora svetla, poput spotnih svetiljki, zidnih svetiljki ili svieća, kako biste stvorili ugodnu atmosferu i dobrodošlicu u vašem antreu. Uz to, osvjetljenje će vam pomoći da istaknete određene elemente i detalje u prostoru.

  3. Razmislite o boji: Boja igra važnu ulogu u stvaranju dojma u antreu. Neutralne boje poput biele, sive ili bež su siguran izbor, jer su neutralne boje općenito smirujuće i ne nadjačavaju druge elemente u prostoru. Međutim, ako se osećate hrabro, možete isprobati i neke živahnije boje ili zanimljive uzorke. Samo se pobrinite da se boja ili uzorak ne takmiče s drugim elementima u prostoru.

  4. Održavajte urednost: Konačno, održavanje urednosti i organiziranosti ključno je za stvaranje dojma u antreu. Neka vam antre ne bude samo mesto za odlaganje stvari za koje ne znate gde sa njima.

Podeli ovu temu sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kategorije

Pročitajte još

Top 10 Stilova enterijera koji prkose vremenu Da li ste se ikada zapitali koji stil u enterijeru će uspešno pratiti

Zapratite

Posetite