Virtual Biro

Kako urediti balkon - terasu
za opuštanje i uživanje 100 raznih ideja

  • Kako urediti balkon – terasu, je često postavljeno pitanje u našem poslu projektovanja i dizajna enterijera. Sve više klijenata dolazi kod nas sa velikim akcentom na značaju uređenja balkona ili terase. To više nisu samo prostori za odlaganje nepotrebnih komada nameštaja i sušenje veša, već se pretvaraju u male oaze za opuštanja i uživanje.
  •  
  • Tempo života u današnjim urbanim sredinama je izuzetno dinamičan, često ispunjen stresnim situacijama. Životni prostori su često skučeni ili nedovoljno veliki da bi pružili udoban kutak za odmor i relaksaciju. Balkon ili terasa mogu postati idealno rešenje za stvaranje malog raja u sredini gradske vreve.
  •  
  • Bilo da vas relaksira ispijanje nekog napitka, čitanje neke knjige, neki od sadržaja na računaru ili želite da se posvetite svom fizičkom zdravlju i malo vežbate, a sve to uz lep pogled i prozračnost prostora. Onda je krajnje vreme da uredite vaš mali balkon ili terasu i od njega napravite svoje utošište posle napornog dana. Neka vaš balkon postane mesto gde ćete uživati u ispijanju omiljenog napitka, čitanju knjige, surfanju po internetu ili vežbanju, sve uz prelep pogled i svež vazduh. 

Kako bismo vam olakšali proces uređenja, pripremili smo 100 ideja kako urediti balkon – terasu, koje će vam pomoći da stvorite savršeno utočište. Od malih biljaka, udobnih stolica, do inovativnih rešenja za skladištenje, mogućnosti su bezbrojne. Uživajte u svom prostoru na otvorenom, prilagodite ga svojim potrebama i učinite ga mestom gde ćete se opuštati i uživati u svakom trenutku. Vaš balkon može postati ne samo produžetak doma, već i omiljeno mesto za beg od užurbanosti svakodnevnice.

Podeli ovu temu sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kategorije

Pročitajte još

Top 10 Stilova enterijera koji prkose vremenu Da li ste se ikada zapitali koji stil u enterijeru će uspešno pratiti

Zapratite

Posetite