Virtual Biro

Kako iskoristiti staru Grnčariju za uređenje dvorišta i bašte
Potrklo cveće iz stare grnčarije

  • Kako iskoristiti staru grnčariju ? Svi imamo neke stare saksije, grncariju, kante, lonce, burad… koje ne možemo više koristiti ili nam pak skupljaju prašinu i samo prave višak u podrumima, šupama i garažama. Opet sa druge strane punu terasu, dvoriste jeftinih plastičnih saksija koje em što su šund u smislu dizajna već su i ekološki neprihvatljive. 

Tražeći rešenje uređenja dvorišta za jednog našeg klijenta koji je insistirao da ne želi standardne žardinjere a ni plastiku u dvorištu već samo ekološki prihvatljive materijale, došli smo na ideju stare grnčarije i ove teme te rešili da podelimo ideju sa vama.
  •  
  • Naše bake su stare bušne lonce i serpe koristile kao saksije, sve se sarenilo i bar nama je cveće iz njih uvek lepše mirisalo od ostalog. Te slike u glavi dok ovo pišemo se vraćaju i sećaju na detinjstvo, inspirišući nas za nove ideje u uređenju dvorišta i bašti. Misli i kreativnost su potekli kao potoci cveća iz grnčarije.

  • Evo nekih zanimljivih ideja do kojih smo došli vraćajući sećanja. Kako uz malo truda i mašte iskoristiti sve te beskorisne posude i grncariju za dekoraciju vašeg dvorišta i bašte. Ako imate i vi neke vaše radove slobodno nam pošaljite biće nam zadovoljstvo objaviti ih i podeliti sa ostalim čitaocima.

Podeli ovu temu sa prijateljima

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kategorije

Pročitajte još

Zelene zgrade Arhitektura budućnosti ? Zelene zgrade kao arhitektura budućnosti. Globalna zagrevanja, industrijska zagađenja, automobilski izduvni gasovi, prenaseljenost velikih gradova,

Zapratite

Posetite